NŐI KÖR

A Rácalmási Női Kör 2023. március 31-én indult útjára. Havi egyszer találkozunk 2,5-3 órára, de álmom, hogy ezeken a szervezett foglalkozásokon kívül is találkozzunk kirándulásokon és a természet körforgását ünneplő közös összejöveteleken is.

Mit ad a Női Kör? Örömöt, önbizalmat és önismeretet.

Mi az a Női Kör? Egy olyan bizalmi tér, ahol a nők egymást elfogadják, támogatják, ihletik, erősítik és felemelik.

A Női Kör azért jött létre, hogy tagjai felszabadultabban, örömtelibben éljék meg nőiségüket. Ez nem csak nekünk, a nőknek fontos. Ha a családot összetartó nők boldogabbak, azt a család, a kollégák és a tágabb környezetünk is érezni fogja. Hisszük, és tapasztaljuk, hogy pár összetartó nő igazán értékes kincs tud lenni nagyobb közösségek életében is. Célunk, hogy Rácalmáson is kialakuljon egy ilyen felemelő női testvériség.

Találkozóink során ideális esetben 10-20 résztvevő jön össze. Az ülések elején elcsendesedünk, önmagunkra és egymásra fordítjuk a figyelmünket. Ezzel mintegy megnyitva ezt a kellemes, bizalmi kört. A megnyitót egy kreatív, közös beszélgetés követi. Minden alkalomnak van egy központi témája, egyfajta probléma felvetés, amit a klubvezető határoz meg, vagy a kör tagjai kérik, hogy számukra aktuális kérdésekről beszélgessünk. A találkozók központi témájáról rövid előadást hallhatnak a kör tagjai, majd kicsit beszélgetünk róla. Ezekkel a témákkal mind találkozunk, és mindannyiunknak feladata van vele. Így a találkozó második felében gyakorlatban is feldolgozzuk a témát a táncon, éneklésen, meditáción, alkotáson és meséken keresztül.

A Klub vezetője: Pinke Viktória – hatha jóga oktató, MAona táncoktató (pinke.vik@gmail.com)

A foglalkozásokon való részvétel díjtalan, de felajánlásoddal hozzájárulhatsz az egészséges, finom falatokból álló büféhez, ami minden alkalommal adott a résztvevők számára.

Email: racmuvhaz@racalmas.hu
Telefon: +36 25 440 456
Cím: 2459 Rácalmás, Szigetfő u 31.

NYITVA TARTÁS

Hétfő: 12:00 - 20:00
Kedd: 08:00 - 20:00
Szerda: 08:00 - 20:00
Csütrötök: 08:00 - 20:00
Péntek: 08:00 - 20:00
Szombat: 08:00 - 17:00
Vasárnap: Zárva
> RÁCALMÁSI KÖNYVTÁR